Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Vos Bedrijfsfysiotherapie, Jean Monnetpark 23, 7336 BA Apeldoorn.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Vos Bedrijfsfysiotherapie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Vos Bedrijfsfysiotherapie, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vos Bedrijfsfysiotherapie verstrekt.

Bij Vos Bedrijfsfysiotherapie kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan u gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Vos Bedrijfsfysiotherapie deze gegevens nodig heeft

Vos Bedrijfsfysiotherapie verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.
Daarnaast kan Vos Bedrijfsfysiotherapie uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang Vos Bedrijfsfysiotherapie gegevens bewaart

Vos Bedrijfsfysiotherapie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen

Vos Bedrijfsfysiotherapie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Vos Bedrijfsfysiotherapie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vos Bedrijfsfysiotherapie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Vos Bedrijfsfysiotherapie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Vos Bedrijfsfysiotherapie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Vos Bedrijfsfysiotherapie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Vos Bedrijfsfysiotherapie heeft hier geen invloed op.

Vos Bedrijfsfysiotherapie heeft Google geen toestemming gegeven om via Vos Bedrijfsfysiotherapie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vosbedrijfsfysiotherapie.nl. Vos Bedrijfsfysiotherapie zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Beveiliging en SSL

Vos Bedrijfsfysiotherapie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Vos Bedrijfsfysiotherapie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vos Bedrijfsfysiotherapie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vos Bedrijfsfysiotherapie op via info@vosbedrijfsfysiotherapie.nl. Het contactpersoon is de heer Gerard Vos.

Contact

www.vosbedrijfsfysiotherapie.nl is een website van Vos Bedrijfsfysiotherapie.

Vos Bedrijfsfysiotherapie is als volgt te bereiken:
Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 75359790
Telefoon: 06 21 58 02 96
E-mailadres: info@vosbedrijfsfysiotherapie.nl

Scroll to Top